Post by ababoventi on Feb 7, 2022 23:04:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ בגידות להגדיל את כל ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה כל כך מבאס. אני לא יכול אפילו לקנות מפעל בלי שהוא יתרסק באמת להוריד את המשחק הזה או לתקן את הדבר הארור, אתה גם לא יכול אפילו לדלג על ההתחלה זה אם יש לך מזל והוא לא קורס אבל לא המשחק נהרס במשחק הזה אפילו משחק עם כל רע הדירוגים טובים יותר מהדירוג המחורבן הזה
משחק סרק מהנה במיוחד, אני לא אוהב שכשאתה קונה את תיבת ה-300 אבני חן מאוד יקרה אתה מקבל כפילויות. הנס את סקירת 3 הכוכבים.
משחק נהדר!!! הלוואי שלמצב pvp לא הייתה הגבלה עליו, די משעמם את זה. אני בדרך כלל מגדיר את החבר'ה שלי לרמה מקסימלית, עושה pvp עד שיגמר ואז צא החוצה. קניתי את הגרסה החינמית של פרסומות ואני אוהב אותה, אבל ל-pvp לא צריך להיות גבולות אני אוהב את זה. החלק הכי טוב בזה tbh! אז בבקשה, בבקשה, הסר את המגבלות על זה!!
לא כמו הפרסומות. סתם עוד משחק סרק עם מודעות מזויפות כדי לנסות לגרום לזה להיראות מעניין
היה צריך להפעיל מחדש פעמיים אחרי שהמדריך של אבני חן קסומות הפך לבעייתי ולא אפשר לי להמשיך לעלות רמות.
אני משנה את הביקורת שלי ל-5 כוכבים. יש הרבה כדי להעסיק גיימרים לא פעילים. עם גרפיקה טובה המשחק נראה זורם טוב. כמו כל המשחקים יש פרסומות אבל נראה שהם לא מעצבנים יתר על המידה. לרוע המזל, אני לא יכול לשחק בו בטלפון הישן שלי. כאשר קורה הרבה על המסך המשחק קופא ונסגר. לא באשמת המעצבים.
המשחק מהנה. אבל ההתקדמות נעצרת מעבר לשלב 1000. אני צריך תוכן משחק מאוחר.
זה הכי טוב באולם!!!
צריך לאהוב משחק שמציע מאיצי פרסומות אך הם אף פעם לא נגמרים או נותנים לך את היכולת לסגור אותם. אז אחרי כל זה אתה לא מקבל שום תגמול מזה...
Hero Factory - Idle tycoon Simulare cjg
זה משחק נהדר שפועל בצורה חלקה. אין לי בעיות עם המשחק, אבל טווח הנשק נראה די מוגבל. חוץ מזה אני אוהב את המשחק.
המשחק המשיך להעיף אותי החוצה, אני יכול פשוט לעבור את מסך הפתיחה
פריסת המשחק ידידותית למשתמש ומהנה לשחק. אם אתה מישהו ש"נכנס" למשחקי סרק או מבלה בהם הרבה זמן, שווה לבדוק את המשחק הזה בשביל קצת בידור.
כן, הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש כדי לראות אם זה יפתור את בעיית הזמן השבור וזה קרה אבל עכשיו זה לא יטען שנתיים של התקדמות. זה זבל.
히어로 팩토리 시뮬레이션 iowp
זה משחק 5 כוכבים וממש כיף עד שמגיעים לרמה 700. משחק סיום סופר מאכזב, יש באמת רק דבר אחד לעשות במשחק הסיום ואתה צריך להוציא כסף כדי שזה יהיה שווה את זה. גם המסע היומי הופך לבלתי אפשרי אלא אם יתמזל מזלך עם אלה שהם נותנים לך. מתפתה לתת כוכב אחד.
אני נהנה מזה, משחק לא רע. המודעות הוגנות מכיוון שהן מגיעות עם פרס ותוכל לשלם 12 דולר כדי להסיר אותן.
משחק טחינת סרק פנטסטי. גיליתי שזה די ממכר. קל ללמידה, וטיפוס מהיר עושה את זה כיף, בלי הרגשה שזו מטלה.
זה המשחק המושלם לבזבז את 5 או 10 הדקות האלה בזמן ההמתנה לאסוף מישהו, פגישה וכו'. האנימציות מהנות.
מודעות הקפיאו את המשחק שלי בכל פעם, לחיצה על פריטים בחנות ואז סגירתה הקפיאו את המשחק שלי. הסרתי את ההתקנה לאחר ההתרסקות ה-30 אז... לא יכול להיות כיף אם זה קופא לעשות דברים רגילים...
משחק מהנה למדי, אבל 4 מתוך 5 פעמים הפרסומות קופאות (כמעט תמיד בסוף, נוח נכון?) מה שמאלץ אותך לסגור את המשחק, ולא מתגמל כלום. בהתחשב בכך שאתה כמעט צריך לצפות בפרסומות כדי לקבל משהו במשחק, התוצאה הסופית היא המון זמן מבוזבז והרבה הרגשה מרומה. עיצוב גרוע או שיטות עסקיות, אולי שניהם.
אני לא יודע מה להגיד הם נראים כמו נקניקיות אבל אני אוהב את הרעיון של המשחק, שונא את הטחינה אבל. אוהב את המשחק. קבל זה העיצוב אבל זה. נראה כמו מאמץ נמוך אבל יותר טוב ממשהו שיכולתי לעשות. רק אופי הייתי נותן לו 10 כוכבים אבל 5 זה טוב.
המשחק נראה כיף ואני מוריד אותו. אבל מסיבה כלשהי לאחר שהטעינה הייתה 100% המשחק הפסיק. ניסיתי הרבה פעמים אבל זה לא עבד. האם אתה יכול לתקן את זה.
זה כיף זה משחק נהדר בלי הרבה פרסומות, משחק כיף לשחק כשמשעמם. עריכה: בכנות, לא שיחקתי במשחק כבר הרבה זמן עדיין משחק מעולה.
bhop pro Simulación uvmz
אני כמעט ולא כותב ביקורות על משחקים לנייד אבל WOW סוף סוף התרשמתי. למשחק הזה יש התקדמות פנטסטית, צבעונית, קלה יחסית לסוללה, הרבה פתיחת נעילה ושדרוגים. שלם רק מעט מאוד כדי לזכות אבל באמת רק עבור חיזוקים גדולים. בניגוד למשחקים אחרים לא לוקח 8 ימים להגיע ל-100 רמות בלי לשלם. כן יש פרסומות אבל עם המשחק ההוגן באופן לגיטימי, הפרסומות שוות את זה לדעתי.שיחקתי הרבה משחקי סרק ניידים בחינם וזה באמת אחד הטובים ביותר.
זה משחק נהדר, מכאניקה נהדרת, הנושא היחיד שנתקלתי בו היה רמה 200. נראה שהפער השתנה באופן דרסטי בשלב זה, רק צריך לטחון קצת על החופשות האלה.
היו הולכים 3 או אפילו 4 כוכבים אם ה-pvp לא היה p2w, לפעמים אתה מקבל התאמה טובה ואני אישית סוג של אדם, אבל הדרך שבה אתה יכול לצאת מכיתה ברגע היא טיפשית מדי בשבילי.
לא ניתן לסגור אף אחת מהמודעות כרגע. אף פעם לא נתן סמל סגור אז אתה מבלה את הזמן שלך בצפייה במודעה ואז צריך להרוג את האפליקציה ולא לקבל את הפרס
העדכון האחרון הפחית את זמני המאיץ מ-60 דקות ל-10 דקות. הם יקבלו 0 צפיות לשעה עכשיו במקום 1 הרגיל ממני עד שזה יתוקן.
המשחק מהנה אבל רק אם אתה רוכש דילוג על מודעות. בהחלט מפתה אותך להשקיע הרבה אבל דילוג על מודעה הוא היחיד שאם אתה לא מבין אותו, אתה יכול גם לא לשחק.
משחק סרק נהדר ולא משתלם לשחק. הסיבה היחידה ש-3 הכוכבים שלו היא בגלל שהגבלת את הרמה של 700, אני מאוד רוצה לראות את השינוי הזה. אם כן 5 כוכבים בטוח.
משחקי סרק הם זבל בבקשה תפסיקו להציף איתם את שוק הסלולר. "משחק" זה קיים רק עבור הכנסות ממודעות. הדבר היחיד שדורש משחק ממש באפליקציה הזו הוא מיזוג אריחים משעמם. כל הרכישות באפליקציה מוטבעות ב-"5x value" או "30% הנחה" ועדיין מתומחרות בצורה מגוחכת.
חזרה לכוכב אחד. המשחק הרעב למודעות הזה לא יכול לשמור על המודעות שלו ישרות. אני עדיין לא יכול ללחוץ על X כדי לסגור את המודעה. חבל לראות משחק מהנה מוסר כי הם לא יכולים להתמודד עם רשת המודעות שלהם.
בכנות, זה היה אחד המשחקים הטובים ביותר שהורדתי ממודעה. בהחלט הופתע עד כמה המדריך היה ידידותי וכמה קל היה להיכנס לקצב וליהנות מהמשחק. מסביב 5 כוכבים 🤙
זה משחק מהנה עד שהוא קורס בכל פעם שאני פותח מודעה
ממש כיף מעביר את הזמן
משחק קליקר מהנה. קל להיכנס. התמורה הטובה ביותר היא להשבית את כל המודעות, הלוואי שהמפתחים לא היו צריכים את זה אבל אני אומר שמגיע להם הכסף על המאמצים שלהם. תמשיך בעבודה הטובה ותודה שיצרת משחק מסוג זה.
משחק ממש כיף ורב-תכליתי להתחיל. מתחיל להיות קצת חוזר על עצמו וטחון אחרי שבוע בערך. ובכל זאת, הייתי נותן לו 4 או אולי אפילו 5 כוכבים אם לא הייתי משלם עבור חיזוקים ללא פרסומות ואז לפתע נעלמו כמה מהחיזוקים היומיים האלה והוחלפו בדברים אחרים לקנות. זה הרגיש ממש לא ישר ואני לא בטוח כמה זמן אמשיך לשחק. היזהר בקניית חבילות "קבועות", כי ככל הנראה הן מוכנות לעצבן אותן באופן שרירותי לאחר מעשה.
Hero Factory - Idle tycoon உருவகப்படுத்துதல் jgz
Hero Factory - Idle tycoon הדמיה aebu
משחק נהדר, רק נתקל בבעיות עם מודעות שלא עובדות, לפעמים המודעות קורסות את הטלפון שלי. זה מהנה לקבל תגמול על צפייה בפרסומות, אבל המפתח באמת דואג לבסיס השחקנים שלהם
המדריך יעצור את המשחק וידגיש כפתורים שעליכם להקיש עליהם כדי לעשות דברים מסוימים שזה די סטנדרטי, אבל אחת המשימות הללו היא הקשה על כפתור כדי לצפות במודעה. המדריך לא נתן לי להתקדם עד שהקשתי על הכפתור כדי לצפות במודעה. הסרתי מיד. פרסומות מאולצות הן גרועות מספיק אבל להכריח אותי לקבל את ההחלטה לצפות במודעה כפויה זה מגוחך
Hero Factory - Idle tycoon Simulasi moa
אהבתי את המשחק הזה עד העדכון האחרון. אני שם למעלה ברמות ובשלבים. אני אפילו לא יכול לקבל שדרוג אחד ממסע בזמן וחופשות. אני בשלב 1400 ואין לי שום דרך להתחזק מלבד מדליות מכיוון שיש לי את כל שריון הפשיטה פתוח ורובן הם 4 או 5 כוכבים. הם אמרו שהם תיקנו את הבאג אבל הם לא. הם עדיין הורידו את כמות המדליות שאתה יכול לקבל מדי יום ונראה שהם גם הגדילו את מגבלת הזמן. אני מסיר את ההתקנה לאחר ששיחקתי את זה מאז השחרור.
זה משחק בסדר. השקעתי בזה המון שעות. ברגע שאתה מגיע לנקודה מסוימת אתה גבוה יותר ממה שצפו מפתחי המשחק ואתה מתגלגל דרך כל השלבים והמיני משחקים. ליגת הגיבורים היא pvp מזויף. הם "דורשים" חיבור לאינטרנט כדי לעמוד בתור עבור אחד, אבל זה רק בוט שנוצר אקראי המבוסס על רמת המיומנות והעלייה בסטטיסטיקה שלך. מה שהופך כל קרב בו כמעט להיפוך מטבעות (או אם יש לך רצף של 9 ניצחונות די הרבה הפסד מובטח)