Post by ababoventi on Feb 7, 2022 22:52:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hero Factory - Idle tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها نشانه های نقص ▞▞▞
▞▞▞ Hero Factory - Idle tycoon 2022 version ▞▞▞
چرا دکمههای پرش وجود دارد اما وقتی روی آن کلیک میکنید، همچنان تمام انیمیشنها را مرور میکند؟
سگتگزنزنزنزنز
بهترین بازی که تو دنیا دیدم عالیه هزار تا صد دارم کم شه
سیستم پاداش آفلاین لعنتی کار نمی کند. وقتی هیچ پاداش آفلاینی وجود ندارد، پیشرفت بسیار سخت است. بازی رو درست کن
بازی سرگرم کننده است، اما هر بار که تبلیغی را تماشا می کنم، بازی من را خاموش می کند و برای تماشای آن پاداشی دریافت نمی کنم.
تا اینجاش خوبه بازی خوب به نظر می رسد کارهای زیادی برای انجام دادن. فکر می کنم بیشتر وقتم را صرف ترکیب سنگ ها با هم می کنم. خواهیم دید چقدر دوام خواهم آورد.
سلام من ارمیا دوست دارم
کیفیت یکم کمه
بازی خوبی
بازی سرگرم کننده ای بود تا اینکه برای یک بسته سه بار شارژ شدم و هرگز آن را دریافت نکردم. من دو ایمیل به شرکت ارسال کرده ام و به طور خلاصه نادیده گرفته شده ام. سه هفته از ایمیل اصلی می گذرد و من حتی یک تاییدیه هم دریافت نکرده ام، چه برسد به هر نوع بازپرداختی. پول خود را برای این توسعه دهنده هدر ندهید.
عالی بهترین بازی دنیا خیلی خوبه😈 (^v^)(⌒▽⌒)( ≧∇≦)/(●´∀`●)(≧∇≦)/
عالی بود خیلی فکر می کنم خوب نیست ولی عالیه فقط $ زیاد می خواهد قیمت ها رو بیارین پایین چون پول کم میده آخرین ستاره ها وقتی داده میشه که قیمت بیاد پایین
خوبه بد نیست
بازی سرگرم کننده است اما همانطور که دیگران گفته اند، به روز رسانی های اخیر بازی را شکست. من سعی کردم یک بسته دنده بخرم و تراکنش از طریق فروشگاه بازی انجام می شود و کارتم را شارژ می کند اما آیتم های بازی هرگز نشان داده نمی شوند. دو بار مختلف امتحان کردم و هر دو باید از Google بازپرداخت میشدند. برحذر بودن.
😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
این بازی مثل این است که دسته ای از ژانرهای مختلف بازی محبوب را با هم ترکیب کرده باشید و خیلی خوب از آب درآمد. من این بازی را در حال حاضر بسیار بیشتر از بازی های دیگر انجام می دهم و باعث اتلاف وقت واقعی من می شود که از خسته شدن من جلوگیری می کند.
خیلی بازی خوبیه
Hero Factory - Idle tycoon ማስመሰል ttyw
واقعا ساده برای من خیلی ساده است. خیلی زود خسته کننده می شود. به خوبی کار می کند و همه آنها هیچ شعله ور شدن یا چالشی برای شما ندارند.
این بازی برای من نریخت
بازی ناقص حالت آرنا با ساخت مسابقه فقط در مقابل رایانه ای است که آمار غیرممکنی به خود می دهد تا پول واقعی را برای خرید بیشتر خرج کنید. یه جورایی کلاهبرداری
اکنون پس از 2 هفته بازی، به نوعی نشان میدهد که این بازی پاداشهای اضافی را برای افرادی که موفق به کسب موفقیت میکنند را از دست میدهد، اکنون من در فصلهای پاس و مسیر ماجراجویی که باید انجام دهد، تمام کارهایی که اکنون انجام میدهم را بیشتر میکند. فکر کنم هیچی نیست
بازی عالی است، امیدوارم توسعه دهنده آن را بیشتر دوست داشته باشد. گرافیکش خوبه، چالش برانگیزه ولی زیاد چالش برانگیز نیست، تنها مشکل من باس مرحله 100 هست که به طرز مسخره ای سخته! PS چگونه می توانم آن را 4.5 ستاره کنم
RealmCraft 3D Mine Block World ماجراجویی rocd
بهترین بازی غیرفعال که قبلا بازی کردهام، یک ویژگی برای فروش کریستالها (نه منبع، بلکه ارتقای تجهیزات) با سکههای زیاد برای نرخ رشد ثابت را پیشنهاد میکند. ژتونهای سلاح و زره میتوانند فراوانتر باشند. از وقتی که گذاشتید متشکرم.
بازی از پنج تا دو تا خراب میشه چون هنر صفحه بارگیری رو دوست دارم...
به نظر سرگرم کننده است، اما نمی توانم یوتیوب را تماشا کنم، به یک کتاب صوتی گوش دهم یا در پس زمینه تماس داشته باشم. حذف نصب شد.
جالب بود، اما اغلب خراب می شد، حالا حتی بارگذاری نمی شود. من حدود 12 دلار برای چیزهایی خرج کرده ام که اکنون حتی نمی توانم از آنها استفاده کنم زیرا بازی بعد از 8 ساعت بازی خراب است.
خیلی خوبه
بد خیلی بد 😤😤😣😣😡 خیلی بد بدترین
قهرمانان کافی وجود ندارد، تا زمانی که پولی پرداخت نکنید، تبلیغات زیادی خواهید داشت. منظورم خیلی زیاده...
به طرز وحشتناکی ناپایدار بدون ابر ذخیره!!!!! می گوید وجود دارد اما دومی که پشت خود را به حالت اول حذف نصب کردید. بازی همچنان در صفحه بارگیری گیر می کند اما من می توانم Cod را برای موبایل بازی کنم؟ با توجه به مقدار اندکی که میتوانستم بپردازم، مفهوم خوبی بود، اما به نظر میرسد این بیشتر از هر چیزی شبیه یک تله پول است. بازی پرچم گذاری و حذف نصب شده است.
Hero Factory - Idle tycoon Simulator rcm
بازی در مراحل اولیه سرگرم کننده است. اما واقعاً تکراری میشود و سطوح پایانی حتی ارزش بازی کردن ندارند، زیرا هرگز مدال کافی برای ارتقاء دریافت نمیکنید. ماموریت روزانه برای ارتقاء تجهیزات همیشه من را نیز آزار می دهد زیرا همه چیز را به حداکثر رسانده ام.
این بازی خیلی خوبه 🙂